opvouwbare partytenten van topkwaliteit

   +31 202 103 618 0   Winkelwagen

Betaalbare kwaliteit

Altijd mét zijwanden

Uitstekende service

Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Werktent kopen

Op de werf hangt u soms vast aan een strikte planning. Helaas kan het weer soms roet in het eten gooien, waardoor bepaalde werkzaamheden niet kunnen uitgevoerd worden. Een waterdichte werktent of doorwerktent is dan ook onmisbaar. Zeker als ze zeer snel op te zetten en terug af te breken is!

Gezien de soms ruwe werk- en weersomstandigheden, moet een goede werftent tegen een stootje kunnen. Het frame van onze werktenten is dan ook gemaakt uit roestvrij aluminium met buizen van maar liefst 50 mm diameter (2 mm wanddikte). Voorzie uw bouwtent van de juiste verankering en zelfs een storm of onweer krijgt ze niet klein! Ondanks het robuuste karakter, is dit kader licht en makkelijk hanteerbaar. Dankzij het vernuftige accordeonsysteem zet u de tent al op in amper een minuut tijd!

Minstens even belangrijk voor een betrouwbare werftent zijn de zeilen. Dakzeil en zijwanden zijn steeds inbegrepen, 100% waterdicht en perfect windbestendig. U heeft de keuze tussen dik polyester en brandwerend pvc. Gebruikt u de tent als lastent, dan raden we uiteraard de pvc werktenten aan. Wil u een bouwtent met bedrukking van eigen logo of design, dan raden we polyester aan.

Onze werktenten zijn te koop in de maten 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4 en 4x8!
Heeft u nog vragen over onze werktenten? Stuur dan een mailtje of bel ons en we helpen u graag verder!