Betaalbare kwaliteit

Altijd mét zijwanden

Uitstekende service


Veilig betalen met:Volg ons op:

easy-up tent bestellen

Uw keuze gemaakt? Super! Maar hoe bestelt u nu juist een easy-up tent bij TecTronic easy-up tenten? En hoe zit het met de betaling en de verzending van uw easy-up tent? Hieronder ontdekt u er alles over.

 

Hoe bestellen?

Een easy-up tent bestellen doet u op 5 manieren: via de online webshop, telefonisch, via e-mail, met de post of door langs te komen in onze zaak te Lichtervelde.

 1. Via de online webshop:
  • Bestellen: klik op de groene knop 'Koop nu' bij het artikel van uw keuze. U kan naar wens producten toevoegen, het aantal aanpassen of artikelen terug verwijderen. Klaar met shoppen? Klik dan op 'Afrekenen'.
  • Uw gegevens: vul hier uw gegevens, het afleveradres (als u kiest voor verzending) en het facturatieadres in.
  • Verzendwijze: hier kiest u of de artikelen aan huis/bedrijf geleverd moeten worden of u ze liever zelf komt ophalen bij ons te Lichtervelde. Zelf afhalen is uiteraard gratis.
  • Betaalmethode: kies hier hoe u het liefst zou betalen. Betalen kan vooraf via overschrijving, via iDEAL (enkel voor Nederland), met Bancontact/Mister Cash of contant bij afhaling.
  • Controleer uw bestelling: nadat u alles ingevuld hebt, krijgt u een overzicht met alle gegevens van uw bestelling. Controleer goed of alles klopt en wijzig de gegevens indien nodig. Hier kan u ook extra opmerkingen kwijt i.v.m. uw bestelling. Klaar? Klik dan op 'Plaats bestelling' om uw bestelling definitief te maken. U ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging via e-mail.

 2. Telefonisch:
 3. +31 202 103 618

 4. Via e-mail:
 5. info@tectronic-feesttenten.nl

 6. Met de post:
 7. TecTronic Feesttenten BVBA
  Industrielaan 26
  B-8810 Lichtervelde

 8. Tenten vrijblijvend bekijken en/of afhalen te Lichtervelde:
 9. Ons aanbod met eigen ogen bekijken? Kom gerust langs, we geven u graag persoonlijke uitleg over onze easy-up tenten. Bekijk eerst even onze openingsuren. Niet alle easy-up tenten staan opgesteld. Wel kan u alle onderdelen (buizen, zeilen, …) van dichtbij bekijken.

 

Hoe betalen?

Betalen kan op 5 manieren:

 1. Vooraf per overschrijving: we zijn aangesloten bij KBC, ING en BNP Paribas Fortis. We controleren onze rekeningen tweemaal per dag om een snelle opvolging te garanderen.
 2. Contant: u kan cash betalen bij afhaling te Lichtervelde.
 3. Via Bancontact: via onze terminal bij afhaling te Lichtervelde of met pc-banking op onze webshop.
 4. IDEAL: enkel voor klanten met een Nederlands rekeningnummer.
 5. Met de Gezinsbond: 10% spaarkorting in je online portemonnee.

Cheques of andere betaalmiddelen worden in geen geval aanvaard!

 

Verzending & transport

We leveren uw bestelling aan huis in heel België, Nederland en Frankrijk. Omdat de verzendkosten verschillen per artikel, vindt u ze terug op elke productpagina. Bestelt u meerdere artikelen in één keer, dan worden de verzendkosten berekend op basis van het volume en het gewicht van uw bestelling. Verzendkosten berekenen doet u via onze online webshop. Uiteraard helpen we u maar al te graag bij de berekening. Stuur ons gerust een mailtje.

TecTronic easy-up tenten levert ook in andere landen, maar hier kan een extra kost voor worden aangerekend. In dit geval neemt u best contact met ons op om de verzendkosten te berekenen.

 

Terugname van goederen

Wat als het product echt niet is wat ik er van verwacht had? Geen nood...
Consumenten hebben altijd het recht om af te zien van hun aankoop! Het enige wat u hoeft te doen is het artikel terugbezorgen binnen de 14 kalenderdagen op ons postadres. Wij vragen u om alles proper, compleet en in de originele verpakking terug te sturen. Als consument bent u verantwoordelijk voor de terugzending van de goederen: het transport van de retour dient u zelf te betalen. TecTronic BVBA stort uw geld terug na controle van de staat van de goederen (d.i. de volledig betaalde som, incl. transportkosten).

U kan niet afzien van uw aankoop als de goederen volgens uw specificaties gemaakt werden of als de producten een duidelijk persoonlijk karakter hebben (bv. bedrukte easy-up tenten).

Raadpleeg zeker ook onze algemene voorwaarden!