opvouwbare partytenten van topkwaliteit

   +31 202 103 618 0   Winkelwagen

Betaalbare kwaliteit

Altijd mét zijwanden

Uitstekende service

Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Onze Solid 50 kwaliteit

TecTronic Easy-up tenten staat voor betaalbare kwaliteit! Tuurlijk, u zal elders goedkopere easy-up tenten vinden. Maar wel van veel lagere kwaliteit en niet geschikt voor intensief gebruik. Onze professionele Solid 50 easy-up tenten zijn duurzaam, sterk en gemaakt van enkel het beste materiaal! Deze stevige plooitenten zijn zowel beschikbaar met polyester zeilen als met pvc zeilen.

Wat maakt onze easy-up tenten zo betrouwbaar?

50 mm dikke hexagonale staanders

Stevige staanders van 50 mm diameter (2 mm wanddikte) uit roestvrij aluminium vormen de basis voor onze professionele easy-up tenten. Omdat ze hexagonaal zijn, is de kans dat ze knakken miniem. Dit in tegenstelling tot de plooitenten met ronde en vierkante staanders die u elkers vindt.

Aluminium koppelingen

Het sterke frame van onze professionele inklaptenten wordt bijeengehouden door betrouwbare koppelingen van roestvrij aluminium. Dankzij deze koppelingen gaat het frame soepel open en dicht via een makkelijk accordeonsysteem.

Duurzame trekring

Met duurzame ijzeren trekringen (2,9 mm diameter) verstelt u de staanders eenvoudig in hoogte. Deze ringen zijn voorzien van een beschermlaag uit kunststof, waardoor ze niet zullen breken bij intensief gebruik.

Nokpaal met afgeronde beschermdop

Een nokpaal houdt het dak van de easy-up tent recht. Om het dakzeil niet te beschadigen, hebben onze nokpalen een afgeronde beschermdop.

Veer in nokpaal

De nokpalen zijn voorzien van een veer, waardoor het dakzeil steeds mooi gespannen blijft.

Dakzeil met stevige velcroboorden

Aan het dakzeil hangen 5 cm brede velcroboorden, waar u de zijwanden over heel de breedte aan vasthangt. Omdat de velcroboorden zo breed zijn, blijven de zijwanden extra vast hangen.

Versteviging zeil aan de raakvlakken met het frame

Het dakzeil is aan de raakvlakken met het frame extra verstevigd. Zo wordt beschadiging van het zeil door het frame tegen gegaan.

Tunnels voor grondframe

De zijwanden van onze professionele easy-up tenten hebben onderaan tunnels om optioneel een grondframe door te steken. Zo krijgt u een stabielere easy-up tent en strakkere wanden.

Ramen met rolgordijn

Bij onze easy-up tenten zijn telkens alle zijwanden inbegrepen, waaronder 2 zijwanden met groot raam. Dit raam sluit u naar wens af met een rolgordijn. Zo kiest u zelf tussen meer lichtinval of schaduw.

Zijwanden met stevige rits

De zijwanden van onze easy-up partytenten bevestigt u aan elkaar met stevige ritsen. Zo sluit u uw easy-up tent helemaal af voor de wind.