opvouwbare partytenten van topkwaliteit

   +31 202 103 618 0   Winkelwagen

Betaalbare kwaliteit

Altijd mét zijwanden

Uitstekende service

Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Rokerstent te koop

Sinds de ingang van het algemeen rookverbod kreeg u als uitbater van een horecazaak de keuze: een afgesloten rokersruimte voorzien of uw klanten verplichten buiten te roken. Helaas lopen de kosten van zo'n rokersruimte al snel op en moet u er wat ruimte van uw zaak voor opofferen. Gelukkig is er deze snel op te zetten rokerstent, een goedkoop en plaatsbesparend alternatief voor de rokersruimte!

Duurzaamheid is het codewoord bij onze rokerstenten. Dakzeil en zijwanden is vervaardigd uit stevig pvc (550 gr/m2) in beige of wit. Dit is niet alleen volledig waterdicht. Het is ook brandvertragend, zodat uw rooktent extra veilig is. Met de bijgeleverde zijwanden maakt u de rooktent bovendien perfect winddicht!

De stevige kern van de rokerstent is natuurlijk het robuuste frame, opgebouwd uit hexagonale buizen van 50 mm diameter (2 mm wanddikte) en koppelingen uit roestvrij aluminium. Omdat het frame zo sterk is, kan de tent zeker tegen een stootje en mag ze een tijdje buiten blijven staan. Al raden we steeds extra verankering aan.

Deze rooktent is bijzonder snel op te zetten. Dankzij het accordeonsysteem vouwt ze u ze makkelijk open en dicht. Ook mooi meegenomen is dat u het dakzeil na gebruik gewoon op het frame mag laten liggen. Zo zet u de tent snel eens weg bij een hevige storm of als het terras gepoetst moet worden!


We bieden rokerstenten aan in de volgende maten:

Rokerstent 3x3 m€ 699
Rokerstent 3x4,5 m€ 849
Rokerstent 3x6 m€ 1099
Rokerstent 4x4 m€ 899
Rokerstent 4x8 m€ 1399Heeft u nog vragen over onze rokerstenten? Stuur dan een mailtje of bel ons en we helpen u graag verder!