Betaalbare kwaliteit

Altijd mét zijwanden

Uitstekende service


Veilig betalen met:Volg ons op:

Markttent te koop

Als marktkramer weet u het maar al te goed: de concurrentie is vaak moordend. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk klaar te staan met uw stand, zodat u de eerste bent om uw koopwaar aan te bieden. En hoe doet u dit sneller dan met een opvouwbare markttent?

Dankzij een vernuftig scharniersysteem zet u uw marktkramerstent al op in minder dan 5 minuten. Zo bent u andere marktkramers te slim af! Afbreken gaat even snel, zodat u snel weer op weg bent naar de volgende markt. Daar komt nog bij dat het frame gemaakt is van licht aluminium en opgevouwen heel compact is, waardoor u de tent makkelijk vervoert.

Onze professionele markttenten zijn te koop in de maten 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4 en 4x8. Allemaal hebben ze hetzelfde stevige frame uit roestvrij aluminium met 50 mm dikke, hexagonale profielen (2 mm wanddikte). Dit robuuste frame kan zeker tegen een stootje, maar we raden steeds extra verankering aan. Onze gietijzeren voetgewichten zijn hiervoor perfect. Dakzeil en zijwanden zijn telkens inbegrepen, zodat uw marktkraam mooi waterdicht blijft en u uw koopwaar afschermt voor de wind. Hiervoor heeft u de keuze tussen polyester (450 gr/m2) en pvc (550 gr/m2).

Loop nog meer in de kijker met uw marktkraam en laat uw markttent bedrukken met uw eigen logo of design. Ontdek snel alles over onze full colour bedrukkingen en maak van uw stand een echte eyecatcher!

 

Heeft u nog vragen over onze markttenten? Stuur ons dan gerust een e-mail of bel ons.