Betaalbare kwaliteit

Altijd mét zijwanden

Uitstekende service


Veilig betalen met:Volg ons op:

Interventietent te koop

Bij medische interventies of hulpacties bij rampen valt vaak geen tijd te verliezen. Omdat elke seconde telt, is een snel inzetbare EHBO-tent een must. Kies daarom voor een opvouwbare interventietent: een snel op te zetten verzorgingstent die u al opzet in amper een minuut en zonder gereedschap. Bovendien is ze zeer compact, waardoor u ze makkelijk vervoert en weinig bergruimte nodig heeft. Onze interventietenten zijn beschikbaar in de maten 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4 en 4x8.

Omdat een eerstehulppost vaak barre weersomstandigheden moet trotseren, is de interventietent gemaakt van alleen maar het stevigste materiaal. Het 50 mm dikke frame (2 mm wanddikte) bestaat uit zeskantige buizen en kan zeker tegen een stootje. Al raden we steeds extra verankering aan. Dakzeil en zijwanden zijn inbegrepen en zijn 100% waterdicht. Door de zijwanden aan elkaar te ritsen maakt u de interventietent volledig winddicht en krijgen de slachtoffers de nodige privacy.

Een goede EHBO-stand moet opvallen, vooral op evenementen is het belangrijk dat mensen de hulpdiensten makkelijk kunnen vinden. Kies daarom voor een bedrukte interventietent!

 

Heeft u nog vragen over onze interventietenten? Stuur ons dan gerust een e-mail of bel ons.