Betaalbare kwaliteit

Altijd mét zijwanden

Uitstekende service


Veilig betalen met:Volg ons op:

Accessoires > LED-verlichting vouwtent

3-wegs LED-verlichting

3-wegs LED verlichting met klemsysteem voor vouwtenten

Meer foto's:

Het ophangysteem is voorzien van 3 weersbestendige (IP65) LED lampen Milieuvriendelijke driewegs LED lampen voor easy-up tenten De behuizing van deze lampen zijn extra stevig. De lampen zijn bedekt met gehard glas.
Deze ophang LEDS zijn perfect om te gebruiken tijdens markten en beurzen De lampen zijn kantelbaar en kunnen zowel naar boven als beneden gericht worden

Op zoek naar de ideale verlichting voor uw beurstent of marktkraampje? Onze ophangbare nokpaalverlichting is niet alleen gemakkelijk om te vervoeren, maar ook compact op te bergen en snel te installeren. Een set bestaat uit een centrale klem met 3 LED’s die kantelbaar zijn op hun horizontale as. Zo kan u het licht zowel naar boven als beneden richten!

Dankzij het heldere witte licht zet u uw spullen extra in de kijker. Onze lampen verspreiden geen infrarood- of ultravioletstraling, daardoor blijven uw voedingswaren langer vers en behoudt textiel langer zijn kleur.

De verlichtingsset is gemaakt van duurzaam aluminium met gehard glas. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit en stevigheid, ideaal voor intensief gebruik! U kan de lichten zowel binnen als buiten gebruiken dankzij de IP65 waterbestendigheid.

Niet alleen het aluminium omhulsel is uitermate sterk, ook de LED lampen hebben een lange levensduur van maar liefst 30 000 branduren. Dankzij het lage verbruik (30W) blijft er nog genoeg stroomcapaciteit over voor andere toestellen.

Hebt u een vouwtent van een andere fabrikant? Ons klemsysteem past op iedere nokpaal van eender welke vouwtent!149,00     Verzendkosten:

België: € 10
Nederland: € 15
Frankrijk: € 20

Zelf afhalen is uiteraard gratis!

Inhoud verpakking:

Afmetingen en gewicht verpakking:Heeft u nog vragen over onze verlichting voor easy up tenten? Stuur dan een mailtje of bel ons en we helpen u graag verder!